2. mars 2010

En liten snutt om bouquet!



Etter en stund på tur så blir man litt avslappet i forhold til lukter. Imidlertid hender det at man vaske seg og da legger man plutselig merke til disse artige duftene. Jeg har i grunnen gått over til å kalle det for 'bouquet' da dette stort sett dreier seg om vellagrede saker..
-Soveposen i gåsedun for eksempel lukter slett ikke gås, men heller mer som en pose reker som har ligget litt lenge i sola..
-Skistøvlene lukter jo såklart tåfis, sure sokker og lapskaus. Det siste etter at jeg forsøkte å varme opp den ene støvelen med en varm pose Real turmat. Zip-låsen gikk nemlig opp da jeg stappet den med i støvleskaftet og ut kom lapskausen! Glad det ikke var torskegryte i posen!
-Teltet og jakka lukter kakao m/whisky etter et uhell med thermo koppen under telting..
-Underbuksa lukter elg.
-Ulltrøya grevling.
Når dette i tillegg blir oppbevart i vanntette pakkposer mesteparten av tiden så blir bouquet 'en som en rødvin til 1000 kr!
Med andre ord, bare for spesielt intereserte! Hehe
-
Both me and my clothes stink. (According to this the smell is somewhat close to that of a week dead carcass, I'd rather not dwell on that so instead I'll go on with translating the next post.)

Unknown  – (2. mars 2010 kl. 09:15)  

Skal legge en Reblochon til lagring for deg som du kan få når du er vel hjemme, bare så du ikke glemmer luktene når du har fått vaska deg skikkelig :-)

Anonym –   – (2. mars 2010 kl. 11:48)  

Hm.... her på kontoret lukter det friskt av ti damer med nydelig parfyme.... :) :) Bare sånn at du ikke skal glemme at det fins et liv etter Nordkapp!! :) Du får fylle det meste med snø en liten stund og riste det løs, ja ikke det du har på da, det kan kanskje bli litt kjølig!! Randi

Anonym –   – (2. mars 2010 kl. 11:50)  

Forresten anbefalte du selv nylon strømper i skoene til fjells, har du det med eller skal det sendes? Kan kanskje hjelpe på gnagsårene om en har det innerst?? Randi

Legg inn en kommentar

hit counter